brug for
vores hjælp?

Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end en mail eller et opkald. Kontakt os - vi er her for at hjælpe dig. Kontakt os

Referencer

Her på siden har vi valgt at vise et lille udsnit at de opgaver vi har udført for tilfredse kunder.

 

 • Build-a-Bear Workshop

  Erhverv

  Højgaard Installation har udført alle installationer for Build-a-Bear i Danmark, Tyskland samt Norge og Sverige i tæt samarbejde med mg montage. Installationerne er tilpasset de enkelte landes krav og belysningen opfylder de høje krav kravene fra de amerikanske ejere.

  Se galleri
 • Caroline Bjerring

  Erhverv

  Højgaard Installation har udført elarbejderne i forbindelse med ombygning af kosmetolog Caroline Bjerring, i samarbejde med Linderoth Enterprise. Der er under hele byggeriet lagt vægt på kvalitet og lækkert design. Belysningen varierer fra en venlig og lys butik til loungestemning i vente og behandlingsområderne.

  Se galleri
 • S-Huset

  Privat

  Højgaard Installation har udført elarbejdet i denne meget specielle og lækre villa. Der er valgt en løsning med LK IHC samt materiel i koksgrå med rammer i børstet stål. Belysningen er fra flere forskellige leverandører herunder Solar, Lumiere og Frandsen Lightning som har leveret Verner Phantoms moon pendler.

  Se galleri
 • Miele

  Erhverv

  Højgaard Installation har stået for elarbejdet i forbindelse med opførsel af Mieles nye showroom i Vejle.

  Miele er leverandør af hårde hvidevarer i bedste kvalitet.

  Se galleri